Verdediger Tim Breukers langer bij Heracles Almelo

Het contract van Tim Breukers bij Heracles Almelo is met een jaar verlengd. Er zat een optie in zijn contract waarin hij bij het spelen van 25 duels automatisch een verlenging kreeg.

Breukers speelde dit seizoen 23 duels in de eredivisie en twee in de KNVB Beker. "Ik voel me thuis bij deze club en heb het hier naar mijn zin. Het is natuurlijk niet voor niets dat ik hier, met een onderbreking van 2,5 jaar, al sinds het seizoen 2007-2008 speel", zegt de Oldenzaler op de website van de club.

Belangrijke speler

Technisch manager Mark-Jan Fledderus is blij met het langer aanblijven van Breukers: "Tim is dit seizoen goed bezig, getuige het feit dat hij de deadline voor automatische contractverlenging nu al heeft gehaald. Hij is een belangrijke speler voor dit team, zowel verdedigend als aanvallend. Bovendien brengt hij de nodige routine in de groep, is het een jongen uit de streek en hij speelt met zijn persoonlijkheid een belangrijke rol in de kleedkamer. Het mag duidelijk zijn dat we heel content zijn dat Tim ook volgend seizoen voor ons speelt."

Deel dit artikel: