Hobie Verhulst nieuwe doelman Go Ahead Eagles

Hobie Verhulst is komend seizoen de nieuwe doelman van Go Ahead Eagles. De doelverdediger komt over van FC Volendam en komt transfervrij naar Deventer. Hij tekende voor twee jaar met een optie voor nog een jaar.

Verhulst is de opvolger van Sonny Stevens, die na dit seizoen waarschijnlijk vertrekt bij Go Ahead. Verhulst is afkomstig uit de jeugdopleiding van AZ, maar haalde in Alkmaar niet het eerste elftal. Op 21-jarige leeftijd maakte hij de overstap naar MVV, waar hij zijn debuut in het betaalde voetbal maakte. Na één seizoen vertrok Verhulst naar FC Volendam, waar hij nu voor het derde jaar op rij de eerste doelman is.

Stappen omhoog maken

Verhulst over zijn nieuwe club: "Ik wil samen met deze mooie club stappen omhoog maken. Tijdens de eerste gesprekken was nog niet bekend wie de nieuwe trainer zou worden, maar ook daar spreekt natuurlijk ambitie uit. Ik ben een stabiele kracht in het doel, die ook bezig is met coaching. Verder ben ik een nuchtere jongen en werk ik hard. Maar bovenal ben ik er natuurlijk om ballen tegen te houden!"

Deel dit artikel: