Uitslagen: Dalfsen verliest topper, eerste nederlaag Sportlust en twaalfklapper Ulu Spor

Er was weer een volledige speelronde in het zondagvoetbal. Hieronder een overzicht van de belangrijkste en meest opvallende uitslagen.

In de 1e klasse E maakte de top drie geen fout. Rohda Raalte is de nummer drie en won ruim van BWO. Donderdag speelde het echter gelijk tegen De Zweef en daarmee deed het slechte zaken in de titelstrijd. Het heeft nog wel twee duels tegoed.

SDC'12 en TVC'28 wonnen in de 2e klasse J en zagen nummer drie Bon Boys gelijkspelen tegen Overwetering.

In de 3e klasse A maakten koploper Suryoye en Barbaros er allebei liefst zes. Die twee ploegen gaan beslissen wie de titel pakt in die klasse.

Colmschate kwam in de 3e klasse B iets dichter bij koploper Warnsveldse Boys. Het won van KCVO en de nummer een speelde gelijk bij Turkse Kracht.

In de 3e klasse C Noord is de spanning helemaal terug. Dalen won de topper van Dalfsen. De ploeg komt daardoor, met twee duels minder gespeeld, op zeven punten achterstand.

Sportlust Glanerbrug leed in de 4e klasse A de eerste nederlaag van het seizoen. De Lutte was met 2-1 te sterk. Dat doet de ploeg niet zoveel in de stand. Het heeft nog steeds een voorsprong van 14 punten op Borne, dat gelijkspeelde tegen LSV.

WVV'34 en EMOS wonnen hun duel in de 4e klasse B. GFC, dat tot vorige week nog niet verloren had, deed dat nu al voor de tweede keer.

In de 4e klasse H maakten koploper Lettele en naaste belager DAVO geen fout. ABS deed dat wel. Het ging in eigen huis onderuit tegen Broekland.

UD Weerselo profiteerde in de 5e klasse A van puntenverlies van Vosta. UD won met 3-1 van TVV en zag Vosta onderuit gaan bij SVV'91.

In de 5e klasse A Noord maakte Ulu Spor er liefst twaalf tegen Willemsoord en nam daarmee de koppositie over van IJhorst, dat gelijkspeelde tegen Blankenham.

Meer over dit onderwerp:
Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: