Topscorers: Achtste voor Mokhtar, alle topscorers hoofdklasse scoren

Opnieuw weinig treffers in de eredivisie en Jupiler League bij de Overijsselse clubs. Daaronder werd wel weer veel gescoord. Hieronder een overzicht van de doelpuntenmakers en topscorers.

Eredivisie

Youness Mokhtar maakte zaterdag zijn achtste van deze jaargang voor PEC Zwolle. Bij FC Twente scoorde Fredrik Jensen voor de vijfde keer en Heracles Almelo kwam voor het tweede duel op rij niet tot scoren. Mustafa Saymak blijft de Overijsselse leider in de eredivisie met elf treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

&show_metric=goal:91px]

Jupiler League

Voor Go Ahead Eagles scoorde alleen Xandro Schenk. De verdediger maakte zijn derde van het seizoen. Sam Hendriks staat nog steeds op zestien. Bekijk hier het volledige overzicht.

2e divisie

HHC Hardenberg was zaterdag vijf keer trefzeker. Topscorer Rob van der Leij maakte er twee en zette zijn totaal op veertien. Rens van Benthem maakte zijn negende, Sargon Gouriye zijn zevende en Vincent Schmidt zijn tweede. Bekijk hier het volledige overzicht.

Gouriye maakte zijn zevende voor HHC (foto: Pro Shots)

3e divisie

Rashaan Fernandes scoorde zaterdag voor de achtste keer voor Jong FC Twente. Bij Quick'20 maakte Jasper-Ewout van Breemen-Schneider zijn vijfde en Luc Stolker zijn tweede. HSC'21 kwam niet tot scoren. Tom ter Hogt van die ploeg blijft wel de leider met negen treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

&show_metric=goal:91px]

Hoofdklasse

In de hoofdklasse kwamen alle topscorers tot scoren. Omar Kavak maakte zijn 21e voor Genemuiden, Martijn Brakke zijn zestiende voor Staphorst, Chris van der Meulen zijn veertiende voor Berkum en Hielke Penterman staat na zijn twee treffers op twaalf voor Excelsior'31. Bekijk hier het volledige overzicht.

&show_metric=goal:91px]

Meer over dit onderwerp:
Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: