Gladon is Castro taart schuldig na promotie Wolverhampton en verdubbeling salaris

Heracles Almelo verloor vrijdag van AZ, maar een dag later was er toch een klein succesje voor spits Paul Gladon. De aanvaller wordt dit seizoen gehuurd van Wolverhampton Wanderers en die ploeg promoveerde gisteravond naar de Premier League.

Daardoor wordt het salaris van Gladon in een klap verdubbeld. "In ieder contract dat je tekent staat dat vast. Als je degradeert gaat het omlaag en als je promoveert omhoog en dat is bij mij ook zo. Het wordt verdubbeld, dus dat is lekker natuurlijk als dat zo in je schoot geworpen wordt."

Even afwachten

Hij staat dus ook komend seizoen onder contract in Engeland, maar of hij ook in de Premier League gaat spelen is nog niet duidelijk: "Het is even afwachten wat de club wil. Er zit nu een trainer die ik helemaal niet ken en die mij ook niet kent. Ik wacht gewoon af wat ze tegen mij te zeggen hebben. Van de zomer gaan we kijken hoe alles gaat lopen."

Heracles

De kans bestaat ook dat Gladon volgend seizoen ook in Almelo te bewonderen is. "Ik heb gesproken met Mark-Jan Fledderus en hij zei dat ze graag wilden dat ik hen op de hoogte hield van de situatie bij Wolverhampton. Ik heb het heel erg naar m'n zin bij Heracles, daarom ben ik dit seizoen ook teruggekomen. Het is afwachten hoe het gaat lopen."

Weddenschap

De ploeggenoten bij Heracles kunnen binnenkort in ieder geval genieten van een traktatie door de promotie: "Ik heb een weddenschap met Bram Castro. Iedere keer als Wolverhampton had gewonnen, dan kwamen we de volgende dag op de club en zei Bram tegen mij: ik wil een taart hebben. Toen heb ik gezegd ik laat een mooie taart bezorgen als het zover is. Nu is het zover, dus ik ga die taart zeker overhandigen."

In de audio het hele gesprek met de aanvaller van Heracles.

Deel dit artikel: