Gezocht voor Sint Isidorushoeve: iets dat stinkt en twee bulten heeft!

Alles is rond voor het zomerfeest in Sint Isidorushoeve. "Behalve die stomme kameel!" lacht Ramon van de Zwet. "We hebben nog geen reactie van de gemeente gehad over de kamelenrace."

In het dorp prijkt al een bord met daarop "Ben je stoer? Doe dan mee met de kamelenrace." Maar hoe die kameel er precies uit ziet, weet niemand. "We hebben in de vergunningsaanvraag aangegeven dat het gaat om iets dat stinkt en twee bulten heeft." 

Zielig

Of een echte kameel een optie is, weet Van de Zwet nog niet. "Maar ook dierenactivisten zijn welkom. We houden wel van een beetje reuring. Laat maar komen!"  

Niet voor mietjes

Erwin Keemers, voorzitter van de zomerfeesten, heeft al aangegeven niet mee te doen met een kamelenrace. "Mijn hoogtevrees houdt dat tegen." Maar Keemers durft wel in een hoge tractor. "Daar zit een trappetje aan."

Kameel of toch een motor?

Er zijn al meerdere kameelachtige objecten de revue gepasseerd. "We wilden een carnavalswagen met een mechanische kameel overnemen, maar die was al vergeven. Maar alles kan, zelfs een gekke motor met twee bulten!" De Bende van Acht gaat hierover woensdagavond vergaderen. "Als wij een biertje drinken in het Beugelbunde-honk, komt er zat inspiratie naar boven."

Deel dit artikel: