Zomer in april, hectiek op camping 't Haasje op Fortmond

Gasflessen worden geleverd en gehaald, zwembadfilters worden geïnstalleerd en gasten melden zich aan de lopende band.

Alsof het hoog zomer is; bij camping 't Haasje langs de IJssel op Fortmond neemt de drukte door de plotselinge warmte grootse vormen aan. "Ja, het seizoen is nu al volop begonnen", zegt camping-manager Chris van Mierlo.

Goed geregeld

Hij rent heen en weer tussen zwembad, receptie en de de opslagplek voor gasflessen. "De mensen komen nu al overal vandaan. Zo vroeg in het seizoen hebben we al trekkers, gewone passanten en natuurlijk de vaste gasten. Dat moet allemaal goed geregeld worden nu."

Hij zegt het in gehaaste toestand, rode konen van de warmte. Maar de bruine wollen trui over zijn blouse gaat niet uit. "Ik ben hier natuurlijk wel de manager, moet representatief zijn", zegt hij.

Aandacht

Maar voor iedereen heeft hij een luisterend oor, in deze zomerse hectiek in april. De gasflessenman kan daardoor snel weer op pad. Ook hij is superdruk. Het echtpaar dat zich komt afmelden krijgt ook de aandacht die het verdient. En de verslaggever? Jazeker, tussen de bedrijven door praat Chris ook nog vol overgave in de microfoon.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Salland Fortmond zomer Nieuws
Deel dit artikel: