Excelsior'31 verzuimt te scoren en speelt gelijk tegen csv Apeldoorn

Excelsior'31 is er zaterdagmiddag niet in geslaagd te zegevieren over csv Apeldoorn. Het duel op Sportpark De Koerbelt eindigde ondanks voldoende kansen in 0-0.

Excelsior'31 was van het begin af aan de bovenliggende partij op eigen veld, maar gescoord werd er niet. Onder meer Ezafzafi en Penterman maakten het CSV Apeldoorn-goalie Patrick Jansen knap lastig, hij hield echter goed stand. Zodoende zochten beide ploegen met een 0-0 ruststand de kleedkamers op.

Kansen Penterman

In het tweede bedrijf ging Excelsior'31 op dezelfde voet verder als waar het gebleven was voor de thee. Penterman kreeg kans op kans om zijn ploeg op voorsprong te schieten, maar keer op keer kwam Jansen als winnaar uit de strijd.

Afgekeurde treffer

Vlak voor tijd leek Excelsior'31 dan eindelijk de score te openen, ware het niet dat een treffer van Ezafzafi werd afgekeurd nadat de arbiter van dienst middenvelder Penterman een overtreding zag maken. Doelpunten vielen er dus niet in Rijssen, waardoor de stand na negentig minuten voetbal hetzelfde was als bij het eerste fluitsignaal: 0-0.

Excelsior'31 - csv Apeldoorn 0-0

Bekijk hier de statistieken van Excelsior na het duel van vanmiddag.

Deel dit artikel: