Uitslagen: Opnieuw puntenverlies Rohda, tweede nederlaag op rij Glanerbrug

Er stond vanmiddag weer een volledig programma op ed rol in het amateurvoetbal. Hieronder een overzicht van de opvallendste en meeste belangrijke uitslagen.

Rohda Raalte liep opnieuw schade op in de strijd om de titel in de 1e klasse E. Het speelde gelijk bij Winterswijk. Koploper RKZVC won wel, nummer twee Longa'30 verloor.

SDC'12 profiteerde in de 2e klasse J van het gelijkspel van TVC'28 tegen hekkensluiter Victoria'28. SDC is nu de ploeg met de minste verliespunten.

In de 3e klasse A won Barbaros en speelde koploper Suryoye gelijk. Barbaros heeft nog twee duels tegoed en kan daarin de koppositie weer pakken.

Helios won in de 3e klasse B met liefst 8-1 van Zwolle, maar zag ook concurrenten Warnsveldse Boys en Colmschate winnen.

Ook Dalfsen maakte er acht in de 3e klasse C Noord. Concurrent Dalen won echter ook ruim en kan in inhaalduels de koppositie pakken.

Koploper Sportlust Glanerbrug, dat tot vorige week nog geen duel verloren had in de 4e klasse A, ging voor de tweede week op rij onderuit. Almelo was in eigen huis te sterk. De ploeg heeft nog wel een ruime voorsprong.

DAVO deed goede zaken in de 4e klasse H. Het won bij Broekland en zag koploper Lettele verliezen van Holten.

UD Weerselo ligt nog steeds op koers voor de titel in de 5e klasse A. Vanmiddag won het bij Langeveen.

In de 5e klasse A Noord is Ulu Spor dicht bij de titel. IJhorst ging vanmiddag onderuit en door de ruime winst van Ulu Spor is het verschil tussen de twee nu zeven punten.

Meer over dit onderwerp:
Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: