Uitslagen zaterdagvoetbal: DETO wint burenruzie van DOS'37

Vandaag stond er in het zaterdagamateurvoetbal een inhaalronde op het programma. Daarin wist DETO in de 1e klasse D de Vriezenveense derby bij DOS'37 te winnen: 1-2.

In diezelfde klasse maakten SVZW en Flevo Boys geen fout. De ploeg uit Wierden wist met 0-3 te winnen op bezoek bij asv Dronten. Koploper Flevo Boys - dat evenveel punten heeft als SVZW - versloeg Vroomshoopse Boys met 2-1. 

Ook in de 2e klasse H blijft de titelrace ongemeend spannend. Enter Vooruit, DOS Kampen en Den Ham - die allen binnen een punt staan - boekten een overwinning. Enter Voorruit won van De Esch (2-1), DOS Kampen wist eenvoudig ASC'62 (1-5) te verslaan en Den Ham won nipt van Be Quick'28.

In de 3e klasse D leed koploper Oranje Nassau puntenverlies. De Almeloërs speelden met 1-1 gelijk bij Marienberg. Achtervolger Bergentheim wist wel te winnen. Op bezoek bij hekkensluiter Achilles Enschede werd met 3-7 gewonnen. 

In de 4e klasse C stond de topper tussen Zalk en VSW op de rol. Eerstgenoemde deed uiteindelijk goede zaken door met 2-1 te winnen en daardoor het gat met VSW te vergroten naar zes punten.

Het op voorhand ongenaakbare PH laat de laatste weken wat steken vallen in de 4e klasse D. De koploper uit Almelo hield een punt over aan het duel bij Rijssen Vooruit (3-3). Nummer twee Avereest maakte geen fout en won met 1-3 bij SP Daarle.  

Meer over dit onderwerp:
Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: