Uitslagen zondagvoetbal: WVV'34 kan volgende week kampioen worden

Vanmiddag werd er weer volop gevoetbald in de lagere klassen van het zondagvoetbal. Zo zette WVV'34 in de vierde klasse B - zonder zelf in actie te komen - een reuzenstap richting de titel.

In de 1e klasse E mag Rohda Raalte nog altijd een sprankje hoop houden op het kampioenschap. Zondagmiddag won het met 0-3 bij NEC, waardoor titelkandidaten RKZVC en Longa'30 nog altijd te achterhalen zijn. De achterstand op hen bedraagt - met een wedstrijd minder gespeeld - respectievelijk zeven en zes punten.

Ook in de 2e klasse J is de strijd om de titel razend spannend. Zowel koploper SDC'12 als achtervolger TVC'28 morsten beiden geen punten. Eerstgenoemde won met 0-1 bij Epe. TVC'28 zegevierde met 0-2 over Overwetering.

In de 3e klasse B is Helios weer een stap dichterbij lijstaanvoerder Warnsveldse Boys gekomen. De Deventenaren kwamen zelf niet in actie, maar zagen Warnsveldse Boys op bezoek bij laagvlieger Albatross duur puntenverlies lijden: 1-1.

De titel kan WVV'34 in de 4e klasse B bijna niet meer ontgaan. Nummer twee GFC speelde in eigen huis met 1-1 gelijk tegen TVO. Met nog vijf duels voor de boeg en een voorsprong van twaalf punten kan WVV'34 volgende week al de titel grijpen. Hiervoor moet GFC wel wederom punten morsen.

Meer over dit onderwerp:
Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: