Uitslagen: Titel voor WVV'34 in 4e klasse, goede zaken Rohda, TVC'28 koploper

In het amateurvoetbal was er vanmiddag een inhaalronde. WVV'34 pakte de titel in de 4e klasse B. Het had aan een punt genoeg bij nummer drie EMOS en het werden er drie. Hieronder een overzicht van de andere uitslagen.

Rohda Raalte won vanmiddag van hekkensluiter Quick 1888 in de 1e klasse E en komt daardoor op gelijke hoogte met Longa'30. Rohda is op doelsaldo de nummer twee. Zondag speelt het tegen koploper RKZVC en kan de spanning volledig terugbrengen. Van de nacompetitie is de ploeg uit Raalte na vandaag in ieder geval zeker, het pakte door de zege de tweede periode.

TVC'28 is de nieuwe koploper in de 2e klasse J. Het won vanmiddag het inhaalduel bij Vogido en neemt daardoor de koppositie over van SDC'12.

In de 3e klasse A is Barbaros na vandaag alleen koploper. Het won van DVSD en staat nu drie punten los van FC Suryoye. Onderin pakte Oldenzaal drie belangrijke punten in het duel met Losser.

Turkse Kracht leek op weg naar degradatie uit de 3e klasse B, maar de laatste weken gaat het beter met de ploeg. Vanmiddag won het van Ruurlo en daardoor komt het op gelijke hoogte met Eerbeekse Boys. Op doelsaldo stijgt de ploeg naar de voorlaatste plek. Overigens is sinds dit seizoen doelsaldo beslissend bij een gelijk aantal punten in het amateurvoetbal.

In 3e klasse D Noord op zaterdag is het uitermate spannend. Hardenberg'85 won met liefst 7-0 bij Hollandscheveld en doet, net als vier andere clubs, nog mee om de titel. Daarnaast pakte het door de ruime zege de tweede periode.

VENO won vanmiddag in de 4e klasse E Noord van Oranje Zwart en blijft zo op een punt staan van koploper Oldeholtpade, dat ook won.

In de 4e klasse H blijft DAVO in het spoor van Activia. Beide ploegen wonnen en daardoor blijft het verschil, met nog drie duels te spelen, twee punten.

Ulu Spor is dicht bij de titel in de 5e klasse A Noord. Het won vanmiddag van de topper van concurrent Scheerwolde en heeft nog een punt nodig voor het kampioenschap.

Meer over dit onderwerp:
Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: