Excelsior'31 wint bij De Zuidvogels dankzij sterke eerste helft

Excelsior'31 heeft een overwinning geboekt in de Hoofdklasse B. De formatie van trainer Peter Wesselink was in Huizen met 2-0 te sterk voor De Zuidvogels.

De bezoekers uit Rijssen, die al een periodetitel op zak hebben, schoten uit de startblokken. Op aangeven van Baysoy zette Penterman zijn ploeg op voorsprong. Excelsior was de betere en kreeg kansen om de score uit te breiden, maar Boeloerditi wist tot twee keer toe niet te scoren. Na een half uur viel de verdiende 0-2 en kwam het doelpunt op naam van Sahin, die niet faalde na een pass van Penterman.

Na rust waren de rollen omgedraaid en ging De Zuidvogels op zoek naar de aansluitingstreffer. Melvin Koetsier stond echter zijn mannetje en hield zijn doel een aantal keer knap schoon. De doelman moest er een kwartier voor tijd af met een ogenschijnlijk zware blessure en werd vervangen door Mart Nieuwenhuis. Ook hij stond zijn mannetje, want met drie katachtige reddingen stond hij een doelpunt van de thuisploeg in de weg. Daardoor bleef het bij 0-2.

De Zuidvogels - Excelsior'31 0-2

0-1 Hielke Penterman (3)

0-2 Oguzhan Sahin (30)

Bekijk hier de statistieken van Excelsior'31.

Deel dit artikel: