HHC Hardenberg stijgt naar derde plek na doelpuntrijke zege bij Koninklijke HFC

In de 2e divisie heeft HHC Hardenberg goede zaken gedaan. Op bezoek bij Koninklijke HFC werd - in een doelpuntrijk duel - met 3-4 gewonnen en daardoor stijgt de formatie van Gert Jan Karsten naar de derde plaats.

Rens van Benthem zorgde na twintig minuten voor een Hardenbergse voorsprong. De spits tikte binnen na een een-twee met Rob van der Leij. Via diezelfde Van Benthem zat HHC even later op rozen toen hij voor de 0-2 zorgde. Op slag van rust deden de gastheren wat terug door de aansluitingstreffer van Danny Hols, 1-2.

Hemmink

Na rust ontspon zich een mooi gevecht en was het stuivertje wisselen tussen beide ploegen. Rick Hemmink bracht de stand vijf minuten na rust op 1-3, maar een paar minuten later kwam HFC dankzij Wessel Boer terug tot 2-3. De marge van twee doelpunten werd daarna weer hersteld door HHC toen Hemmink zijn tweede aantekende.

Tamerus mist strafschop

Toch gaf de thuisploeg zich niet gewonnen, want vlak na de 2-4 maakte Andre Morgan er 3-4 van. Vijf minuten voor tijd dacht HFC loon na werken te krijgen toen de ploeg uit Haarlem mocht aanleggen voor een strafschop. Echter, voormalig Heracles-spits Gertjan Tamerus schoot hard op de paal en daardoor gingen de drie punten mee naar Hardenberg.

Koninklijke HFC - HHC Hardenberg 3-4

0-1 Rens van Benthem (19)

0-2 Rens van Benthem (27)

1-2 Danny Hols (45)

1-3 Rick Hemmink (51)

2-3 Wessel Boer (54)

2-4 Rick Hemmink (65)

3-4 Andre Morgan (69)

Bekijk hier de statistieken van HHC Hardenberg.

Deel dit artikel: