Uitslagen: Rohda Raalte ziet titel aan neus voorbij gaan, degradatie De Lutte

Vandaag stond er weer een volledige speelronde op het programma in het zondagamateurvoetbal. Een aantal clubs konden de champagne ontkurken vanwege promotie, maar voor een aantal ploegen viel ook het doek.

In de 1e klasse E stond er een mooi affiche op het programma tussen nummer twee Rohda Raalte en koploper RKZVC. De bezoekers wonnen met 1-2 en zijn daardoor voor het derde jaar op rij kampioen geworden. Heino boekte een knappe overwinning bij Longa'30 (2-3).

SDC'12 kan het kampioenschap in de 2e klasse J zo goed als zeker uit het hoofd zetten. De ploeg verloor met 3-1 bij MVV'29. Koploper TVC'28 maakte geen fout tegen Epe en lijkt daardoor op weg naar het kampioenschap. Onderin deed Victoria'28 goede zaken door in eigen huis met 2-0 te winnen van Columbia. 

Koploper Barbaros versloeg vandaag Avanti Wilskracht in de 3e klasse A en zag achtervolger FC Suryoye punten verspelen. De Enschedeërs speelden met 1-1 gelijk bij De Tukkers. Volgende week staat de kraker tussen Barbaros en FC Suryoye op het programma.

In de 4e klasse A viel definitief het doek voor De Lutte. De ploeg ging met 1-3 onderuit tegen Sportclub Overdinkel. Sportlust Vroomshoop pakte wel een punt en is daardoor niet meer te achterhalen door De Lutte. 

In de 5e klasse A Noord wist FC Ulu Spor het kampioenschap op te eisen. De Zwollenaren versloegen IJhorst en promoveren daardoor naar de vierde klasse.

Meer over dit onderwerp:
Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: