Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Kaatman Meest Markante ondernemer
Foto: KHN fullscreen

Dennis Kaatman 'Meest Markante Horecaondernemer van Overijssel'

Geplaatst 15 mei 2018 - 23:06
Gewijzigd 16 mei 2018 - 05:31

Dennis Kaatman van Studentencafé het Vliegende Paard in Zwolle is vanavond verkozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Overijssel. Volgend jaar mag hij Overijssel vertegenwoordigen in de landelijke finale van de verkiezing van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Kaatman stond met twee andere genomineerde horecaondernemers in de regionale finale: Rien Mol van Landgoed Het Rheins in Enter en Lars van Galen en Richard van den Hoeven van De Gusteau Hospitality Groep in Hengelo. Kaatman mag zich anderhalf jaar lang 'Meest Markante Ondernemer van Overijssel' noemen. Hij volgt Martin Kruithof van de Lindenhof in Giethoorn op, die de vorige verkiezing won.
 
Uniek concept
“Dennis heeft een uniek concept neergezet. Hij noemt zijn onderneming ook wel de grootste studentenkamer van Zwolle. En dat is ook zo. Het deed ons als jury denken aan onze eigen studententijd, een mooie tijd van ons leven. Wat een creativiteit en ondernemerszin laat deze ondernemer zien", is het oordeel van juryvoorzitter Martin Kruithof.

"In de uren dat de studenten zijn café nog niet compleet bezetten, zorgt Dennis dat ook andere activiteiten in zijn café kunnen plaatsvinden. Welke ondernemer bedenkt er om een escaperoom te realiseren in de kelder van zijn bedrijf? Dennis staat midden in z’n bedrijf, doet zijn werk op een flamboyante, originele manier en is enorm bevlogen. De titel Meest Markante Horecaondernemer van Overijssel past dan ook echt bij hem.”
 

Verkiezing Meest Markante Horecaondernemer
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. De prijs gaat naar innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren.

De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen. Uit de regionale winnaars wordt in 2019 de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen.

Meer lezen over: