Jeroen van Leeuwen wordt algemeen manager PEC Zwolle

Jeroen van Leeuwen wordt algemeen manager bij PEC Zwolle. Hij komt over van Sportservice Zwolle, waar hij vijftien jaar heeft gewerkt en de laatste vier jaar directeur was.

Bij PEC Zwolle wordt hij de opvolger van manager wedstrijdzaken Diederik Meijntjes, die naar FC Utrecht is vertrokken. PEC Zwolle heeft ervoor gekozen om Van Leeuwen een wat breder takenpakket te geven. Zo krijgt hij onder andere veiligheid, supporterszaken en facilitair in zijn portefeuille. Ook wordt hij toegevoegd aan het directieteam.

"Deze overstap voelt vanaf het eerste contact goed", laat Van Leeuwen weten. "Het is altijd mijn ambitie geweest om ooit bij een betaald voetbalclub te werken en dat ik nu deze kans krijg in mijn geboortestad Zwolle is ontzettend mooi."

"Door deze overgang vertrek ik na lange tijd bij SportService Zwolle, waar ik al die jaren een bijdrage heb geleverd aan het verder ontwikkelen van het thema sport en bewegen. Ik vind het een mooie uitdaging en vervolgstap om nu van de breedtesport, naar de topsport te gaan. De groei en ambitie van PEC Zwolle spreken mij enorm aan en ik ben trots daar straks een steentje aan te mogen bijdragen."

Van Leeuwen begint medio augustus bij PEC Zwolle.

Deel dit artikel: