TransferProat: 'Assaidi overweegt vertrek bij treuzelend FC Twente, Mokhtar kan naar Turkije'

Oussama Assaidi overweegt alsnog te vertrekken bij FC Twente. De smaakmaker van het afgelopen seizoen vindt dat het wel erg lang duurt voor er duidelijkheid komt over de plannen voor het komende jaar.

Wie wordt de hoofdtrainer bij FC Twente? Welke spelers worden er aangetrokken? Assaidi baalt dat er nog weinig bekend is: "Ik heb de ideeën altijd willen horen, maar een plan volgt dan niet. De een zegt dit, de ander dat."


"Ook aan eigen ambities denken"

Assaidi zegt tegenover VI dat hij FC Twente liever niet in de steek wil laten: "Een club als FC Twente ga je niet zomaar verlaten, ook al spelen we in de Jupiler League. Het blijft een grote club en ik heb een goede band met de supporters. Ze hebben ons fantastisch gesteund. Daarom wilde ik ook eerst de plannen van FC Twente afwachten. Ik moet nu ook aan mijn eigen ambities gaan denken, daarom houd ik alle opties open."


Opties zijn er voldoende, want verschillende ploegen uit de eredivisie, Frankrijk en Turkije hebben al belangstelling getoond voor Assaidi, die bij FC Twente nog een contract voor één seizoen heeft.

Malatyaspor wil Mokhtar

Youness Mokhtar kan zijn loopbaan ook vervolgen in Turkije. Malatyaspor deed de vleugelaanvaller van PEC Zwolle al een aanbieding. Zijn zaakwaarnemer laat weten dat Mokhtar de tijd neemt voor het nemen van een beslissing: "Belangrijk is wat de club en de trainer met hem van plan zijn. Youness wil wekelijks spelen." Mokhtar kondigde eerder al aan te vertrekken bij PEC Zwolle. Zijn contract bij de Zwolse club loopt deze zomer af.

Deel dit artikel: