Go Ahead-maatjes Bakx en Van der Venne klaar voor frisse start: ''Afgelopen jaar was eenmalig''

Ze maakten samen de overstap van FC Oss naar Go Ahead Eagles en carpoolen zelfs met elkaar: Istvan Bakx en Richard van der Venne. Het duo werd deze zomer ingelijfd door de Deventer ploeg en voelt zich al aardig thuis in het rood en geel.

"Het is een leuke, gezellig groep. Maar iedereen werkt ook hard. De faciliteiten zijn ook goed, dus we mogen niet klagen. Je merkt dat het bij Go Ahead Eagles allemaal net wat groter en professioneler is. We mogen niet klagen", laat Van der Venne weten na afloop van de oefenpot tegen het Sallands Streekteam (1-9 winst).

Go Ahead heeft een rampzalig seizoen achter de rug. Dit club hoopt dat het nu rooskleuriger verloopt en er meegedraaid kan worden om de plekken die recht geven op promotie. "Als je zo'n club bent, met zo'n achterban en stadion, dan moet een seizoen als afgelopen jaargang echt eenmalig zijn", vervolgt Van der Venne.

Zijn maatje Bakx denkt er hetzelfde over. "De competitie is dit jaar extra interessant, met al die ploegen die er nu inzitten. Er staan veel leuke affiches op het programma. Dat maakt het nog een grotere uitdaging", luidt het hoopvolle besluit.

Deel dit artikel: