Stadsfestival Deventer

In Deventer wordt de zomervakantie zaterdag ingeluid met het Stadsfestival Deventer. Onze verslaggever Diederik Wentink laat je vanaf 13.00 meegenieten op de Facebook-pagina van RTV Oost van de gemoedelijke sfeer, activiteiten voor het hele gezin, lekker eten en topartiesten.

Traditiegetrouw trapt het festival af met een act voor de allerkleinsten. Op herhaling komen Woezel & Pip met een mini-theatershow, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Verder zijn er optredens van onder anderen Waylon, Handsome Poets en de Memphis Maniacs. 

De beste tribute acts vind je dit jaar op het Coverland-podium. Het is een nieuwe toevoeging op het Deventer Stadsfestival met dit jaar The Rolling Stones (door Stones Sessions), Creedence Clearwater Revival (door Fortunate Sons), Dire Straits (door Boom Like That!) en Doe Maar door Toe Maar. Afsluitend op dit podium een spectaculair optreden van the Dutch Queen tribute: een band alom geprezen als beste tribute band van Nederland!

Ook voor de dance- en urban-liefhebber is er veel aanbod. De line-up is dit jaar sterk met onder meer Lil’ Kleine, Famke Louise, Josylvio, Dyna en Yung Felix. Daarnaast zal het concept Vunzige Deuntjes (naar eigen zeggen misschien wel het leukste feestje) zorgen voor een stevige portie R&B, hiphop en dancehall.

Het Deventer Stadsfestival volg je zaterdag vanaf 13.00 uur op de Facebookpagina van RTV Oost

Deel dit artikel: