Jongen onder bedreiging van mes beroofd na ruzie in Hardenberg

Een jongen is gisteravond onder bedreiging van een mes van zijn telefoon beroofd in Hardenberg. Dat gebeurde nadat hij ruzie had gekregen met een andere jongen omdat hij per ongeluk tegen zijn fiets was aangereden.

De jongen bood na de botsing zijn excuses en fietste ervandoor. De andere jongen kwam achter hem aan en dwong hem op de Eiberhof tot stoppen. Hij dreigde vervolgens met een mes en vroeg de jongen om zijn telefoon. Hierop heeft de jongen zijn telefoon afgegeven en vervolgens moest hij van de andere jongen weg fietsen.

De politie heeft direct na de melding de omgeving afgezocht, maar er werd niets meer aangetroffen. Ook een burgernetmelding had geen resultaat.


Getuigen gezocht

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. De dader heeft een blanke huidskleur, is ongeveer 1.80 meter lang en ongeveer 20 jaar oud. Hij heeft blond haar tot net over de oren en een baardje/stoppels.

Hij droeg een zwarte pet en een zwarte jas en een donkere joggingbroek. Hij droeg een bril met dunne glazen en reed op een zwarte oma-fiets.


Er wordt ook een meisje gezocht. Zij was iets jonger dan de jongen en ongeveer 1.65 meter lang. Voor de rest weinig bekend over hoe het meisje eruit zag en wat zij droeg.

Meer over dit onderwerp:
straatroof hardenberg 112 Vechtdal Nieuws 112 nieuws
Deel dit artikel: