Anouk schittert in The Talent Project op RTL4

Anouk Schottink uit Enter is te zien in het nieuwe RTL4-programma 'The Talent Project' op RTL4. De net buiten Enter woonachtige zangeres doorstond de audities en werd 100 dagen begeleid door een team van professionals. Treedt zij in de voetsporen van Glennis Grace?

De 21-jarige Schottink komt oorspronkelijk uit Markelo en bouwde haar muzikale carrière allereerst op aan de muziekschool in Goor waar ze na het spelen van bügel ook gitaar en piano leerde spelen en begon te zingen.

De deelname aan de nieuwe talentenshow werd haar ingegeven door haar stagebegeleider op het ROC in Almelo waar ze studeert om later het onderwijs in te kunnen gaan.

Zenuwen

Eigenlijk wil ze het liefst de full-time de muziek in en daarin lijkt de deelname aan The Talent Project en de airplay op nationale televisie een mooie stap.

"Mijn auditie ging eigenlijk helemaal niet zo goed en dat kwam met name door de zenuwen." Toch mocht ze door van de driekoppige jury die bestaat uit Roel van Velzen, Caro Emerald en Chantal Janzen.

Zang- en danscoaches

Daarna werd ze onder handen genomen door zang- en danscoaches en leerde ze ook hoe social media een hulpmiddel kan zijn in het opbouwen van een carrière.

In de eerste uitzending van 'The Talent Project' is het resultaat te zien van de 100 dagen noeste arbeid die door Schottink en haar begeleiders is geleverd. In een promotiefilmpje dat rondgaat is al te zien dat het resultaat verbluffend is en ze ook grote indruk maakt op de jury.

Winnaar

De nieuwe talentenshow kent zes afleveringen waarin uiteindelijk in een finale ook een winnaar zal worden gekozen. Of Schottink daar nog kans op maakt mag ze niet zeggen. "Gewoon allemaal kijken dan wordt het vanzelf duidelijk."

The Talent Project is vrijdagavond te zien vanaf 20:30 uur op RTL4.   

Deel dit artikel: