Pusic blij met goals invallers FC Twente: ''Moet je een beetje geluk bij hebben''

Door treffers van invallers Jari Oosterwijk en Rafik Zekhnini won FC Twente vrijdagavond met 1-3 bij Telstar. Trainer Marino Pusic is blij dat beide spelers het net wisten te vinden.

"Het is altijd prettig om te zien wanneer invallers een doelpunt maken. Een compliment aan de jongens, ze hebben belangrijke goals gescoord. Het is een kwestie van gevoel, maar je moet ook een beetje geluk hebben", vertelt Pusic na afloop.

FC Twente was de bovenliggende partij in Velsen-Zuid. "Ik had het gevoel dat de 1-2 eraan zat te komen. Daarom bracht ook aanvallende wissels. We speelden goed positiespel en creëerden zodoende een extra man op het middenveld. We waren in sommige fases net niet doortastend genoeg, maar al met al was het een prima wedstrijd van onze kant", vervolgt Pusic.

En zodoende boekte FC Twente alweer haar vierde zege van het seizoen. "Dit zijn geen makkelijke uitwedstrijden. Deze teams hebben niets te verliezen tegen ons. In zo'n wedstrijd moet je negentig minuten lang gefocust blijven en je eigen spel spelen. Als je wint is het altijd goed. De jongens hebben keihard geknokt, mijn complimenten aan hen", aldus de oefenmeester.

Deel dit artikel: