Stegeman looft spelers Go Ahead Eagles: "Die mindset hebben we nu voor elkaar"

John Stegeman is content met de zege van Go Ahead Eagles op de Jong Ajax (2-1). Door de overwinning heroveren de Deventenaren de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie.

"Je weet dat je tegen een ploeg speelt dat hartstikke goed kan voetballen. Dan zul je uiteindelijk wel in de duels moeten komen. Dat zijn we bij vlagen gekomen en dat is belangrijk om dit soort wedstrijden te winnen", steekt Stegeman van wal. Volgens de oefenmeester was het een verdiende zege. "Mijn ploeg heeft alles gegeven, als ik vanuit mijn perspectief kijk hebben we terecht gewonnen. We scoorden op het juiste moment. Dat doelpunt hadden we echt nodig", vervolgt hij.

Stegeman staat te boek als een trainer die niet snel tevreden is. "Ik ben kritisch op de dingen die we doen. Dat moeten we met elkaar zijn. De lat moet omhoog, dat hebben we gezegd tegen elkaar. Anders komen we nergens. Dat houdt in dat we op een bepaalde manier moeten voetballen en trainen. Die mindset hebben we nu voor elkaar, maar we moeten wel kritisch blijven op elkaar", aldus Stegeman.

Deel dit artikel: