Wie weet meer over de moord op Daan Mellée?

In Onder de Loep vraagt de politie hulp bij het oplossen van de moord op Enschedeër Daan Mellée. Verder aandacht voor misdrijven in Zwolle, Hengelo en Losser. Wie herkent de daders op de camerabeelden of heeft meer informatie?

Enschede, wie weet meer over de moord op Daan Mellée?

De 26-jarige Daan Mellée werd dinsdagmiddag 3 juli dood aangetroffen in een woning aan het Oosterveld in Enschede. Hij is omgekomen door een misdrijf. De politie heeft veel vragen rondom zijn dood. In de uitzending meerdere vragen en een korte schets van de laatste dagen voor zijn dood. Ook worden de laatst bekende beelden van Daan getoond van de dag voor zijn dood.

Enschede, aanrander actief

Sinds begin juli is er in het gebied tussen Hengelo en Enschede een man actief die vrouwen lastig valt. De politie heeft inmiddels meerdere meldingen binnen gekregen. Bij één van deze incidenten heeft het slachtoffer kans gezien om filmopnames te maken van de onbekende man. Deze beelden worden in de uitzending getoond. Wie kent of herkent deze onbekende man?

 

Zwolle, baksteen door ruit van woning

Op dinsdagmorgen 19 juni rond 02.00 uur wordt een man die ligt te slapen wakker van geschreeuw buiten. Het geschreeuw is van twee mannen die vervolgens een baksteen door de ruiten van zijn woning aan de Nieuwstraat gooien. De twee zijn door bewakingscamera’s vastgelegd. Wie herkent deze twee personen op de camerabeelden?

 

Hengelo, diefstal portemonnee van ouder echtpaar
Op zaterdag 25 augustus doet een ouder echtpaar boodschappen bij een supermarkt aan de Christiaan Langefeldstraat. Bij het afrekenen kijken twee vrouwen de pincode af en stelen later de portemonnee uit de tas van het echtpaar. Direct daarna wordt er met de bankpas uit de gestolen portemonnee geld gepind. Wie herkent de twee vrouwen op de beelden?

 

Hengelo, gewapende overval op snackbar

Op zaterdagavond 15 september rond 22.00 uur wordt een snackbar aan de Boekeloseweg overvallen door twee onbekende personen. Onder bedreiging van een mes weten de twee een geldbedrag buit te maken waarop ze er vandoor gaan. In de uitzending meerdere vragen.

Losser/Hengelo, onbekende pinner pint met gestolen pinpas

Een 17-jarige inwoner van Losser is tijdens een avondje stappen zijn bankpas kwijtgeraakt. Met zijn bankpas wordt later in Hengelo een flink geldbedrag van zijn rekening gepind. Ook werden er verschillende bestellingen bij webshops met de pinpas betaald. De onbekende pinner is gefilmd bij het opnemen van het geld. Wie kent of herkent hem?

Zwolle, diefstal dure handtas uit winkel

Uit een winkel aan de Nieuwstraat wordt op donderdagavond 30 augustus een dure handtas van ruim € 200,- gestolen door een onbekende man en vrouw. Bij het verlaten van de winkel loopt de man met de gestolen tas meteen weg, de vrouw loopt nog even de winkel in maar loopt dan ook snel achter de man aan. Het stel en de diefstal staan duidelijk op bewakingsbeelden. Wie kent of herkent hen?

Deze zaken zie je in Onder de Loep op donderdag om 17.45 uur, herhaling elk uur. De uitzending wordt herhaald op zondag vanaf 17.45 uur. Kijk voor alle uitzendtijden in de tv-gids. Alle getoonde beelden zijn terug te kijken op www.youtube.com/onderdeloep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: