Vriendin Daan Mellée vrijgelaten, blijft verdachte in moordonderzoek

De vriendin van Daan Mellée uit Enschede is weer vrijgelaten. Mellée werd begin juli dood gevonden en zijn vriendin is een verdachte in het onderzoek naar zijn dood. Vorige week vrijdag werd ze gearresteerd.

Politiewoordvoerder Henk Kremer zegt vanavond dat de 32-jarige vrouw weer op vrije voeten komt omdat de politie geen vragen meer voor haar heeft, en er geen aanwijzingen zijn dat ze "meer is dan alleen betrokken bij de dood van Mellée". 

De vriendin van Daan blijft wel verdachte in de zaak. Overigens wil de politie in verband met privacy-overwegingen niet bevestigen dat de verdachte de vriendin van Daan Mellée is, maar meerdere bronnen rondom het onderzoek melden aan RTV Oost dat het inderdaad om de vriendin van Daan gaat.

Neergeschoten

Daan Mellée werd begin juli dood in de woning van zijn vriendin aan Het Oosterveld aangetroffen. Hij is tussen maandagochtend 2 juli en dinsdagmiddag 3 juli neergeschoten, meldde de politie vorige week. Daan zat in de schulden en was mogelijk betrokken bij een drugsdeal.

Mishandeling

Daan en zijn vriendin hadden vaak flinke ruzie en Daan mishandelde haar zelfs. Toch deelde ze vorige week nog het opsporingsbericht van de politie op haar Facebookpagina en plaatste ze regelmatig berichten over hoeveel ze "haar Daantje" miste.

De politie heeft twee keer eerder een verdachte aangehouden in de zaak, die beiden weer zijn vrijgelaten. Ze worden nog wel als verdachten gezien.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: