Lips in onwetendheid na mislopen winst Military Boekelo: "Gaat een lange terugreis worden"

Tim Lips leek de winnaar te worden van Military Boekelo, maar ondanks dat hij op de slotdag als leider startte, eindigde Lips op de laagste trede van het podium.

Lips moest enkel het springparcours foutloos doorkomen. "We hadden een goede warming-up en begonnen sterk aan het parcours. Maar het is nog iets te vroeg om de wedstrijd al helemaal te evalueren", vertelt hij na afloop.

Raadsel

Waar het fout ging voor Lips? "Voor mij is het nog een klein beetje een raadsel. De laatste anderhalf jaar heb ik geen fout gemaakt met Bayro en dan komt dit wel hard aan. Misschien is het dan toch moeilijker om foutloos te springen wanneer je op de eerste plek staat. Ik baal ontzettend."

Lange terugreis

De Duitse Julia Krajewski ging er uiteindelijk met de zege vandoor. "Ik had er rekening mee gehouden dat zij foutloos zou gaan springen. Ik wilde een goede ronde rijden en had er het volste vertrouwen in dat ik ook zou doen. Maar dat is helaas niet gebeurd. Van een derde plek kan ik niet genieten, het gaat een lange terugreis worden", aldus de teleurgestelde Lips.

Meer over dit onderwerp:
Tim Lips Military Boekelo Sport Overige Sporten
Deel dit artikel: