Zeg het maar: wat vind jij belangrijk voor Overijssel op het gebied van cultuur?

Na de thema's verkeer en economie, (groene) energie en landbouw en natuur mogen de inwoners van Overijssel vanaf vandaag een week lang meedenken over het cultuurbeleid van de provincie Overijssel. Want wat vinden de inwoners van Overijssel nou belangrijk als zij aan cultuur denken in onze provincie.

Dat gaat waarschijnlijk vrij snel over geld. Over de discussie waar wel of geen provinciaal subsidiegeld naar toe gaat. En als er al geld naar toe gaat, hoeveel dan? 

Maar het kan ook gaan over het cultureel erfgoed van Overijssel. En het belang daarvan. RTV Oost wil graag weten wat de bezoekers van onze site, app en Facebookpagina belangrijk vinden als zij denken aan cultuur in hun provincie. 

Wat gebeurt er met input?

Met de reacties gaat de redactie van RTV Oost aan de slag. We maken daar ons eigen verkiezingsprogramma van: het verkiezingsprogramma van Overijssel. Die informatie kunnen de partijen die meedoen aan de Provinciale Statenverkiezingen gebruiken bij het schrijven van hun eigen programma's. 

En de redactie van RTV Oost kan de verkiezingsprogramma's van de partijen in de Overijsselse Staten langs de meetlat van ons eigen programma houden. Waar zitten de verschillen of juist de overeenkomsten tussen wat de inwoners van Overijssel willen en wat de politiek denkt dat goed voor ze is. 

Wil je meedenken over het cultureel beleid van de provincie Overijssel, vul dan onderstaand formulier in. Dat kost je maar een paar minuten. 

Je kunt over nog veel meer onderwerpen meepraten:

Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: