Vogelmarkt keert terug naar de IJsselhallen Zwolle

IJsselhallen Zwolle en JH Bird products-Firma Heesakkers slaan de handen ineen en gaan de Vogelmarkt Zwolle organiseren. Daarmee wordt een doorstart gemaakt met het evenement dat tweemaal per jaar duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland trekt. 

Zaterdag 23 februari vindt de Zwolse Vogelmarkt voor het eerst plaats onder leiding van de nieuwe organisatie en kunnen liefhebbers weer uren wandelen langs de vele vogels en andere benodigdheden voor de hobby.

Volièrevriend

Vorige maand maakte Vereniging de Volièrevriend, die de Zwolse Vogelmarkt 34 jaar heeft georganiseerd, bekend te stoppen met het evenement. De Vogelmarkt was te grootschalig geworden voor de vereniging die de markt jarenlang met vele vrijwilligers organiseerde. De aankondiging van het einde van de markt werd op Facebook bestempeld als 'Eeuwig zonde' en 'het zal een groot verlies zijn voor velen'.

Doorstart 

Toni Denneboom, directeur Libéma beurzen en evenementen Noord en Oost, is blij dat het gelukt is om de Zwolse Vogelmarkt voor Zwolle te behouden. “Met de firma Heesakkers hebben we een partij gevonden die als deelnemer op nationale en internationale evenementen opereert. Zodoende hebben zij veel kennis van de branche en weten zij precies wat er speelt in de markt. Dit in combinatie met onze ervaringen op het gebied van het organiseren van evenementen ben ik ervan overtuigd dat we de Vogelmarkt nog vele jaren kunnen voortzetten”.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
vogelmarkt Zwolle Nieuws
Deel dit artikel: