Politieauto vliegt uit de bocht op Beerzerweg in Ommen

Een politiewagen is vannacht van de weg geraakt bij Ommen. Op de Beerzerweg vloog de auto uit de bocht en belandde in de greppel. Er vielen geen gewonden.

In exacte dezelfde bocht van de Beerzerweg ging het dit jaar al vier maal eerder mis.

Begin juni liep een motorrijder kneuzingen op toen hij recht door de greppel in reed. Op 11 juli kwam een 34-jarige man om het leven en op de ochtend van 7 augustus raakte een 38-jarige vrouw uit Almelo gewond. En op 20 augustus raakte een 18-jarige vrouw uit Ommen gewond nadat de auto waarin zij zat ook al naast de weg terechtkwam.

Vannacht reed een hondenwagen van de politie Twente in de richting van Ommen toen de bestuurder merkte dat hij de bocht niet meer kon halen. Het regende hard en wegdek was glad, om erger te voorkomen besloot de bestuurder uiteindelijk rechtdoor te gaan om de grote boom in de bocht, die bij de eerdere ongevallen werd geraakt, te ontwijken. De politieauto eindigde in de greppel. De politieauto was niet met spoed onderweg.

De bestuurder en zijn diensthond konden ongedeerd uitstappen. De zwaar beschadigde politieauto is door een berger uit de greppel getakeld. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
politieauto uit de bocht Ommen Vechtdal Nieuws
Deel dit artikel: