Verheydt over Holla: "Dat kan hij bij Top Oss doen, maar niet in De Adelaarshorst"

Go Ahead Eagles speelde vanavond in de eigen Adelaarshorst met 0-0 gelijk tegen koploper FC Den Bosch. Volgens spits Thomas Verheydt had er meer in gezeten en baalde daarom na afloop.

Met een 'klotegevoel' stapte de aanvaller van het veld. "Ik denk dat wij de bovenliggende partij waren, zeker als je nog een half uur tegen tien man staat en zoveel kansen nog krijgt. Dan had ik graag willen willen", sprak hij. "Ik denk dat wij het publiek wel vermaakt hebben, het enige wat nog ontbreekt is een doelpunt. Hoe ze een paar maanden geleden heel makkelijk erin gingen, zit het nu even tegen."

Opstootje met Holla

In de eerste helft kreeg Verheydt het nog aan de stok met Den Bosch-middenvelder Danny Holla. "Het was een scheidsrechtersbal en Holla zegt dat hij de bal terug zou schieten. Op een gegeven moment speelt hij hem gewoon naar achteren en wil hij door gaan voetballen. Dan kan hij bij Top Oss doen, maar niet hier in De Adelaarshorst. Dat kan niet dus toen kreeg hij gewoon een 'keekie' ja", aldus de sterke spits.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: