Blog Fleur: Een feestmaal maken uit een voedselpakket, het kan!

Verslaggever Fleur Verwer is deze week gebruiker van de voedselbank. Zij heeft haar voedselpakket opgehaald bij de voedselbank in Hengelo. Hiermee kan Fleur een week lang ervaren hoe het is om letterlijk te eten wat de pot schaft. Iets wat voor veel gezinnen in onze provincie werkelijkheid is. Fleur deelt haar ervaringen op onze website.

Dag 8: 

Vandaag zet ik mijn avontuur met sterrenkok Martin voort. Groentesoep, chili con carne, zuurkool en gekarameliseerde appels staan op het menu. Met allemaal ingrediënten van het voedselpakket. 

Oke, we spelen wel een beetje vals, want Martin kan het niet laten om het nog net iets lekkerder te maken met een likeur en wat wijn (alcohol zit niet in het voedselpakket). 

Binnen no time heeft Martin vier heerlijke gerechten op tafel staan. Wat een feestmaal, laat de feestdagen maar beginnen!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: