Kratten Voedselbank Raalte- Olst/Wijhe vol, bananendozen worden gevuld

Op de laatste dag van de actie gaat het goed bij de Voedselbank Raalte-Olst/Wijhe. "Onze kratten zijn vol en dus vullen we nu bananendozen met ingezamelde levensmiddelen" aldus Toon Metz, van de voedselbank.

"Ja, Esther kom maar snel onze kant op om het met eigen ogen te zien", aldus een enthousiaste Metz tijdens een telefonisch onderhoud met verslaggever Esther Rikken.

Veelvuldig contact

"Eerst nog even hier in Zwolle kijken en dan inderdaad op naar Raalte. Mooie geluiden op de laatste actiedag. Heel veel vrolijke Whatsappjes mag ik ontvangen en warme telefoontjes. Bijna alle contactpersonen van de vijftien Overijsselse voedselbanken houden me enthousiast op de hoogte van hoe de actie in hun spreidingsgebied verloopt.

Gevulde kratten én bananendozen in Raalte (Foto: Esther Rikken)
Gevulde kratten én bananendozen in Raalte (Foto: Esther Rikken)

Volle magazijnen

Ha, ha, in Raalte al geen lege kratten meer te vinden. Hopelijk zijn er nog heel veel bananendozen voorradig", aldus Esther.

Zwolle geeft gul (Foto: Esther Rikken)
Zwolle geeft gul (Foto: Esther Rikken)

Wilt u ook producten doneren? Dat kan bij een flink aantal supermarkten in de provincie. In sommige plaatsen kunt u ook terecht bij kerken, scholen en/of dorpshuizen. Via https://www.rtvoost.nl/voedselbank-inzamelpunten kunt u zien waar levensmiddelen worden ingezameld. 

Samen voor de Voedselbank (Foto: RTV Oost)
Samen voor de Voedselbank (Foto: RTV Oost)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel:

Reageren