Een warme groet voor de gebruikers van de Voedselbank Zwolle

In Zwolle is Samen voor de Voedselbank meer dan alleen het inzamelen van levensmiddelen. In onze provinciehoofdstad hebben leerlingen van scholengemeenschap Thorbecke kerstkaarten geschreven met een persoonlijke boodschap. De kerstkaarten zijn bestemd voor de gebruikers van de plaatselijke voedselbank.

'Ik wens u een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar', schrijft een leerling. "Dit is toch hartverwarmend", aldus Frits Dillingh van de Voedselbank Zwolle. 

Frits Dillingh en de kerstkaarten (Foto: Esther Rikken)
Frits Dillingh en de kerstkaarten (Foto: Esther Rikken)

Kinderpakketten

Leerlingen van het Thomas à Kempis College hebben ook geschonken. Zij hebben een groot aantal kinderpakketten gemaakt. "Wat er in zit, dat weten wij niet maar er zitten wel stickers op zodat wij kunnen zien of het voor een jongen of een meisje is en voor welke leeftijd".

Hartverwarmend

"We hebben ruim 200 pakketten gekregen. Het is toch geweldig dat Zwolse studenten betrokken zijn en op hun eigen, creatieve manier meedoen aan Samen voor de Voedselbank. Dat ze de hand reiken naar mensen die in de problemen zitten, dat vind ik nou fantastisch", aldus een enthousiaste Dillingh. 

Ontvangen kinderpakketten (Foto: Esther Rikken)
Ontvangen kinderpakketten (Foto: Esther Rikken)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Reageren