Kiesweek: Welke 3 stellingen over landbouw en natuur zijn voor jou het belangrijkst?

Welke 3 stellingen over landbouw en natuur zijn voor jou het belangrijkst?

Kun je niet stemmen? Klik hier.

Het is Kiesweek bij RTV Oost. De hele week staat in het teken van Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel, dat wij samen met jou schrijven in aanloop naar de Provinciale Verkiezingen op 20 maart. Tijdens deze Kiesweek vragen we jou om harde keuzes te maken.

Landschap en milieu

Elke dag van deze week staat in het teken van een ander provinciaal thema, met vandaag landbouw en natuur. Moet de provincie het typisch Overijsselse landschap beter beschermen of moeten juist de regels voor boerenbedrijven flink worden ingeperkt? En hoe zit het met de wolf?

Omdat politiek gelijk staat aan keuzes maken ook aan jou de vraag te kiezen; het geld kan immers maar één keer worden uitgegeven.

We leggen jou weer zeven stellingen voor met de vraag daar drie stellingen uit te kiezen. Wat is voor jou het belangrijkst? Welke drie stellingen krijgen uiteindelijk goud, zilver en brons? Met andere woorden: welke onderwerpen verdienen topprioriteit van onze politici? Jij bepaalt!

Laat het weten door te stemmen. En vergeet ook niet te reageren! In de reactiemogelijkheid hieronder, in onze live Q&A op Facebook woensdag tussen 12 en 1 uur of door een audioboodschap te sturen via WhatsApp op 06-570 33 333

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
ps2019 Praat mee Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren