Knappe zege HSC'21 op ADO'20, Quick'20 lijdt pijnlijke nederlaag

In de derde divisie heeft HSC'21 een uitstekende overwinning geboekt tegen ADO'20. De formatie uit Haaksbergen herstelde zich daarmee van de grote nederlaag van vorige week bij Jong Volendam (5-0). Op het eigen Groot Scholtenhagen werd het 3-2.

De bezoekers uit Heemskerk begonnen goed en kwamen al snel op voorsprong via De Vré. Lang konden de gasten daar niet van genieten, want Engberink herstelde snel de marge voor HSC: 1-1. In een tijdsbestek van twee minuten in de tweede helft wist de thuisploeg de overwinning naar zich toe te trekken. Ottink zette zijn ploeg op 2-1 en direct daarna zorgde Ter Hogt met een prachtige treffer voor de 3-1. Mazreku schoot daarna de aansluitingstreffer binnen, maar uiteindelijk bracht dat de zege van HSC'21 niet meer in gevaar.

Pijnlijke nederlaag Quick'20

Quick'20, dat voorlaatste staat in de derde divisie, heeft een gevoelige nederlaag geleden. Op bezoek bij hekkensluiter OJC Rosmalen ging de formatie van Michel Steggink met 2-0 onderuit. Na een kwartier opende Meeuwsen de score en na een uur verdubbelde Nieuwendaal de marge voor de gastheren. De Oldenzalers konden daarna het tij niet meer keren en daardoor is het gat tussen beide ploegen onderin de 3e divisie nog maar drie punten. 

Bekijk hier de uitslagen en stand in de derde divisie en de statistieken van HSC'21 en Quick'20.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: