Uitslagen: Stevo wint derby bij TVC, Luctor maakt er zeven bij eerste zege

Door het winterweer gingen er veel wedstrijden niet door, maar op veel velden werd vanmiddag ook wél afgetrapt. Hieronder een overzicht van de belangrijkste en opvallendste uitslagen.

Stevo was de betere in de burenruzie in de 1e klasse E bij TVC28. In Tubbergen werd het 0-3. Rohda Raalte ging onderuit tegen NEC en zakt naar plek vier.

Een bijzondere uitslag in de 2e klasse J. Daar won hekkensluiter Luctor et Emergo voor het eerst dit seizoen en dat deed het met liefst 7-2. FC Suryoye, de nummer vier, werd verslagen. De topper tussen Achilles'12 en Bon Boys werd afgelast.

Lemelerveld is de nieuwe koploper in de 2e klasse L Noord. Het won zelf met 7-0 van Asser Boys en zag concurrent Dalfsen met 3-1 verliezen van Stadskanaal.

Sportlust Glanerbrug won in de 3e klasse A van De Tukkers en concurrent Eilermark verloor twee punten. Bij LSV werd het 2-2.

EMMS pakte door een 2-0 zege op Ruinen de koppositie in de 3e klasse C Noord.

UDI won de topper van TVO in de 4e klasse B met 4-2. Het is nu de koploper, maar het duel van concurrent De Tubanters werd afgelast.

Koploper Markelo zag Holten iets dichterbij komen in de 4e klasse G. Het speelde zelf gelijk tegen Broekland en Holten won simpel met 7-1 van Raalte.

Deventer bleef ongeslagen in de 5e klasse G. Het won met 4-0 bij IJsselstreek. De andere duels in die klasse werden afgelast.

Bekijk hier alle uitslagen en de standen in het amateurvoetbal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: