Pusic: "FC Twente niet de grootste titelkandidaat na aantrekken Friday en Hamdaoui"

FC Twente is ook na deze transferwindow niet dé grootste titelkandidaat in de Keuken Kampioen Divisie vindt trainer Marino Pusic. "Deze groep staat bovenaan en we hebben wel een extra impuls gekregen met Fred Friday en Mo Hamdaoui. Maar wij zijn niet kandidaat nummer één", zegt de trainer.

De favorietenrol legt hij elders neer. "Den Bosch en Sparta, zij zijn wat mij betreft de grootste kampioenkandidaten. Dan volgen wij en Go Ahead Eagles", schetst Pusic. "Veel mensen vergeten waar wij vandaan komen."

Hamdaoui en Friday
Wel erkent de trainer dat Twente met Friday en Hamdaoui meer mogelijkheden heeft gekregen. "Mo Hamdaoui is zeer behendig en heeft vorig jaar bewezen dat hij één van de beste aanvallers was in de eerste divisie. Friday is op zijn beurt ook veelzijdig en fysiek zeer imposant", zegt Pusic.


Helmond Sport

Friday is vrijdag nog niet speelgerechtigd tegen Helmond Sport. Ook Tim Hölscher (buikwand) en Ricardhino (spier) lijken het duel niet te halen. Zij trainden vandaag nog binnen. Ricardhino zou de wedstrijd mogelijk nog wel kunnen halen. De wedstrijd is morgenavond te volgen via Radio Oost vanaf De Oosttribune met verslag van Tijmen van Wissing en de analyse van Jan van Staa.

In de videofragmenten een gesprek met Wout Brama en Mo Hamdaoui.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: