Praat live mee tijdens het openingsdebat voor de Provinciale Statenverkiezingen

Commissaris van de Koning Andries Heidema geeft op 6 februari het officiële startschot voor de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart. Dat gebeurt tijdens een bijeenkomst in de oude Statenzaal in Zwolle. RTV Oost en de provincie Overijssel organiseren tijdens deze bijeenkomst het eerste lijsttrekkersdebat, dat live te volgen is op TV Oost en via een livestream op rtvoost.nl en de RTV Oost-app.

Lijsttrekkersdebat

Het openingsdebat staat in het teken van “Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel”, het project waarin RTV Oost de afgelopen maanden de mening van duizenden Overijsselaars heeft gepeild op provinciale thema’s als verkeer & mobiliteit, duurzame energie, cultuur en platteland. Het debat wordt geleid door Simon Dirk Terpstra en Boudewijn Koops.

 

Praat live mee

RTV Oost doet een interactief experiment, en jij kunt meedoen! Tijdens het debat discussiëren Overijsselse lijsttrekkers over een aantal pittige stellingen. Jij kunt thuis direct invloed hebben op het verloop van het debat door mee te doen via de tool Mentimeter. Gewoon vanuit je luie stoel mee debatteren via je telefoon, tablet of computer. Lijkt het je leuk om mee te doen met dit unieke experiment? Meld je dan aan door een mail te sturen naar verkiezingen@rtvoost.nl. Je ontvangt dan instructies hoe je mee kunt praten.

 

Live uitzending TV Oost en Livestream

Het debat wordt woensdag 6 februari om 20.30 uur live uitgezonden op TV Oost en is via een livestream te volgen op rtvoost.nl en de gratis RTV Oost-app.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.