HHC Hardenberg haalt voormalig prof Nick de Bondt binnen

HHC Hardenberg heeft zich voor komend seizoen versterkt met Nick de Bondt. De aanvaller komt over van Spakenburg, dat hem dit seizoen verhuurt aan DUNO Doorwerth.

De Bondt speelde in de jeugd van Ajax en daarna voor Go Ahead Eagles, FC Dordrecht, De Treffers en dus Spakenburg. Hij is ook voormalig jeugdinternational. Hij kan zowel als links- als rechtsbuiten uit de voeten.

Vertrouwen

"Ik had met trainer Gert Jan Karsten al vanaf mijn eerste seizoen bij De Treffers contact, de club zat al wat langer achter mij aan. Daar krijg je een goed gevoel dan. Als een trainer dat doet, dan geeft dat je veel vertrouwen op speeltijd. En ook vanuit de club, waar ik gesprekken mee heb gehad, voel ik vertrouwen. Dat spreekt mij erg aan", zegt De Bondt op de site van HHC.

Gerenommeerde en grote club

Hij vervolgt: "HHC Hardenberg is een gerenommeerde Tweede Divisie-club, een grote amateurclub. Een mooie vereniging om voor uit te komen. Ik denk dat de trainer en het elftal aanvallend voetbal nastreven, met hoge druk op de helft van de tegenstander. Ik denk dat dit goed bij mij past. Ik hoop dat ik wat kan toevoegen aan het team, dat ik iets met mij meebreng wat het team misschien nog mist. Met mijn voorzetten, doelgerichtheid, mijn linkerbeen, met spelhervattingen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: