Zaaloverzicht: Nederlagen voor heren Ravijn en dames Regio Zwolle tegen koploper

Er staan vanavond niet veel zaalwedstrijden op het programma voor de Overijsselse clubs. Hieronder een overzicht van de wedstrijden die wel gespeeld worden.

Heren Ravijn kansloos tegen koploper

De waterpoloheren van Het Ravijn gingen hard onderuit tegen koploper AZC. In Nijverdal werd het 6-16. Bij rust wist de thuisploeg al dat het een kansloze avond ging worden: 2-7. Door de nederlaag is Het Ravijn nog steeds niet zeker van de play-offs. Het staat achtste, de laatste plek die aan het einde van de rit recht geeft op de strijd om de titel. Concurrent BZC verloor bij De Zaan. Volgende week staan BZC en Het Ravijn tegenover elkaar in de voorlaatste speelronde.

Regio Zwolle verliest in Sliedrecht

De volleybalsters van Regio Zwolle Volleybal wonnen nog wel de eerste set bij koploper Sliedrecht Sport, maar verloor uiteindelijk met 3-1. Zwolle was deze week al gezakt naar de laatste plaats in de kampioensgroep en blijft na vanavond ook hekkensluiter. Sliedrecht is door de zege zeker van de finale. Set-Up'65 en, in mindere mate, Eurosped zijn nog in de strijd om de andere finaleplek. Morgen komen beide Overijsselse clubs in actie.

Apollo sluit af met zege

Apollo 8 sloot het seizoen af met een overwinning. De ploeg die zich onlangs al veilig speelde in de degradatiegroep, won de laatste wedstrijd van het seizoen van Alterno met 3-1. Daarmee sloten de Bornse volleybalsters het eerste seizoen in de eredivisie keurig af. Het behaalde dus lijfsbehoud en speelde daarnaast ook nog eens in de bekerfinale. Die werd verloren van Sliedrecht Sport.

Kwiek begint met nederlaag

De handbaldames van Kwiek hopen via de nacompetitie de eredivisie te halen, maar vanavond ging de eerste wedstrijd verloren. Volendam was in de eerste wedstrijd in de poule van vier met 33-26 te sterk. De winnaar van de poule strijd met de nummer negen van de eredivisie om een plek in die hoogste klasse.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: