FC Twente moet titel op eigen kracht binnenhalen na zege Sparta Rotterdam

FC Twente moet de titel op eigen kracht binnenhalen. Sparta Rotterdam maakte vrijdagavond geen fout tegen laagvlieger Helmond Sport (3-1) en daardoor is het kampioenschap nog niet beslist.

Wanneer Sparta op Het Kasteel onderuit was gegaan, kroonde FC Twente zich, zonder zelf in actie te komen, tot kampioen van de Keuken Kampioen Divisie. Als de Enschedeërs er op Tweede Paasdag in slagen zich te ontdoen van Jong AZ, is de titel en daarmee de terugkeer naar de Eredivisie een feit.

Uitgebreide uitgave De Oosttribune

Alles rondom de eindsprint richting het kampioenschap is live te volgen bij de regionale omroep. Op Tweede Paasdag pakken we uit met een uitgebreide uitgave van De Oosttribune. Vanaf 13.00 uur blikt presentator Daniel Godinho Veiga met Jan van Staa vooruit op het duel in De Grolsch Veste. Verder zijn er reportages over het roerige seizoen te zien en bijdragen vanuit De Grolsch Veste en de binnenstad van Enschede. De wedstrijd is ook integraal te volgen via De Oosttribune op Radio Oost met verslag van Nico Wantia en Tijmen van Wissing.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: