Regio Zwolle Volleybal haalt Esther Hullegie, Annelies Dokter naar Apollo 8

Regio Zwolle Volleybal heeft zich voor het seizoen 2019-2020 versterkt met de in Ommen opgegroeide Esther Hullegie. De 26-jarige passer-loper komt over van Sliedrecht Sport, waarmee zij de afgelopen twee jaar landskampioen werd en nu eveneens nog in de race is voor de titel. Ook Apollo 8 roert zich op de transfermarkt en haalt Annelies Dokter binnen.

"Met Esther krijgt het team een kwalitatieve impuls”, stelt Wilfried Groothuis, coach van Regio Zwolle Volleybal. "Zij is zonder twijfel één van de beste passer-lopers in de eredivisie. Ze heeft vele jaren ervaring in de top van het volleybal en is een echte professional. Als persoon en als volleybalster gaat Esther ons team veel brengen. Het is overbodig om te zeggen dat ik erg blij ben met haar komst naar Zwolle."

Annelies Dokter naar Apollo 8

De 24-jarige volleybalster kwam het afgelopen volleybalseizoen uit voor GSVV Donitas uit Groningen, dat acteert in de topdivisie. "Bij de gesprekken met trainers Thijs en Bart Oosting had ik direct een goed gevoel. Ook heb ik met Donitas regelmatig tegen Apollo 8 gespeeld. Ik heb het eigenlijk altijd al een leuke en warme vereniging gevonden. Daarnaast is het team erg ambitieus en heeft de vereniging het organisatorisch goed voor elkaar. Dit alles bij elkaar opgeteld heeft ervoor gezorgd dat ik voor Apollo 8 heb gekozen", aldus Dokter.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.