Adrián Dalmau sluit vrijdag weer aan bij selectie Heracles Almelo

Adrián Dalmau ontbreekt vanavond nog in de wedstrijdselectie van Heracles Almelo. De Spaanse clubtopscorer, die graag wil vertrekken in Almelo, moet zich vrijdag pas weer melden bij de selectie. 

"Het zit allemaal erg diep bij hem", zegt Tim Gilissen. De technische eindverantwoordelijke van Heracles laat weten dat er wel een 'smetje' is ontstaan tussen beide kampen, maar dat het in voetbal ook zo kan veranderen. Dalmau ging vrijdag niet op de teamfoto en liet s'avonds weten dat hij naar het ziekenhuis moest. Trainer Frank Wormuth was ziedend en vond het gedrag onacceptabel en onprofessioneel. 

Nog niets concreet

Dalmau lijkt op weg naar de uitgang bij Heracles, maar volgens Gilissen kan het ook zo zijn dat Dalmau het seizoen nog gewoon begint bij Heracles. "Er is veel gebeurd. En natuurlijk gaat er wel tijd overheen, maar als er geen goed bod komt sluit hij gewoon weer aan. En voorlopig is er nog niets concreet. En dat verwacht ik ook niet voor vrijdag", besluit hij. Ook over andere spelers is er nog niets nieuws te melden, aldus Gilissen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Adrian Dalmau Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: