Dalmau bewandelt omgekeerde weg van Dessers en tekent bij FC Utrecht

Adrian Dalmau maakt de omgekeerde stap van Cyriel Dessers. De Spaanse spits heeft voor drie seizoenen getekend bij FC Utrecht. Dessers werd gisteren gepresenteerd bij Heracles.

Technisch manager Tim Gilissen over het vertrek van Dalmau: "Het is algemeen bekend dat de samenwerking tussen Adrián en Heracles Almelo de laatste weken niet verliep zoals we graag zien. Toch moeten we niet vergeten dat hij het afgelopen seizoen belangrijk is geweest voor ons. Knap, omdat hij daarvoor nog op het derde niveau van Spanje speelde. We wensen hem veel succes in zijn verdere carrière." Volgens de NOS betaalt Utrecht zeven ton aan Heracles.

Soap

Dalmau werd vorig jaar topscorer van Heracles Almelo met 19 treffers en had duidelijk aangegeven te willen vertrekken. Er was interesse uit het buitenland, maar geen club bood het bedrag dat Heracles wilde hebben. De spits wilde echter niet op de teamfoto en er begon een ware 'soap' rond de Spanjaard. Die komt nu dus tot een einde. Hij gaat volgens de krant direct naar het trainingskamp in Duitsland van de ploeg van trainer John van den Brom. Gisteren ging Dalmau al niet mee naar het trainingskamp van Heracles in Billerbeck.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: