De Zwarte Cross beleef je met RTV Oost

Ronkende motoren, spetterende muziek, flitsende stunts en veel spektakel: ruim 35.000 Overijsselaars reizen ook dit jaar weer af naar de wondere wereld van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. In samenwerking met Omroep Gelderland doet RTV Oost van 18 t/m 21 juli dagelijks verslag en beleef je de Zwarte Cross alsof je er zelf bij bent.

Vorig jaar trok dit grootste meerdaagse festival van Nederland ruim 220.000 bezoekers. Naast motorcross en stunts, staat het festival bekend om humor, theater, muziek en spektakel. Het Zwarte Cross Festival heeft meer dan 33 muziek- en theaterpodia en diverse themaweides met een zeer gevarieerde programmering.

 

Zwarte Cross-gangers gezocht

Expeditie Oost is op zoek naar Zwarte Cross gangers. Dus, hebben jullie je tent en slaapzak al ingepakt? Is de caravan al beschilderd? Zijn de gezamenlijke t-shirts al besteld? Verslaggever Dean van het Laar is op zoek naar Overijsselaars op weg naar én tijdens de Zwarte Cross. Vind je het leuk om door ons gevolgd te worden? Stuur dan een mail naar: expeditieoost@rtvoost.nl

 

Mis niets

Op Radio Oost, de RTV Oost Facebook-pagina en op de site en de app hoor en zie je van donderdag tot en met zondag de hele dag door de belevenissen vanaf het festivalterrein. Op TV Oost zie je elke dag een samenvatting.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Cultuur Persberichten Meer
Deel dit artikel: