Man uit Genemuiden betrokken bij ernstig ongeval bij Meppen in Duitsland

Een 57-jarige man uit Genemuiden is naar nu blijkt afgelopen vrijdag ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de B402, bij Meppen net over de grens in Duitsland. De Genemuidenaar botste met zijn auto frontaal op een tegemoetkomende kampeerauto.

Bij het ongeval waren zeven personen betrokken. Vijf van hen raakten zwaar gewond.

De automobilist uit Genemuiden kwam uit de richting van Haselünne en raakte in een bocht van de weg richting Meppen op de verkeerde weghelft en botste vervolgens tegen de camper. Na deze aanrijding werd de auto van de Genemuidenaar ook nog eens geraakt door een andere passerende auto.

Naast de Genemuidenaar zaten een 48-jarige vrouw en een 12-jarig kind in de auto. De vrouw liep eveneens zware verwondingen op. Het kind is met levensbedreigend letsel per traumahelikopter naar een ziekenhuis overgebracht.

In de camper zaten een 49-jarige vrouw en een 53-jarige man. Ook zij zijn met ernstig letsel opgenomen in het ziekenhuis. De inzittenden van de derde betrokken auto bleven ongedeerd.   

Bij de hulpverlening kwam onder meer de vrijwillige brandweer van Haselünne in actie met 30 man en zes voertuigen. De totale schade van het ongeval wordt geraamd op 75.000 euro.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
ongeval Genemuiden Duitsland Nieuws 112 nieuws
Deel dit artikel: