HSC'21 sluit 2019 af met minieme zege op middenmoter EVV

HSC'21 heeft de laatste competitiewedstrijd van 2019 winnend afgesloten. Op Sportpark Groot Scholtenhagen was de ploeg van trainer Daniel Nijhof met 2-1 te sterk voor middenmoter EVV uit het Limburgse Echt. 

HSC'21 startte goed en was al na enkele minuten dicht bij de openingstreffer. Een pegel van Diego van der Weide spatte echter uiteen op de lat. Kort daarna was het wel raak voor de thuisploeg. Cenk Uguz drukte succesvol af: 1-0. Met die stand zochten beide ploegen de kleedkamers op voor de thee.

Ambulance

Vlak na de rust werd het duel tijdelijk stilgelegd door een ernstige blessure bij Demen Roumen. De verdediger van EVV werd een half uur later opgehaald met de ambulance, waarna er weer gevoetbald kon worden in Haaksbergen.

Strafschoppen

Vrijwel direct na dit incident zag HSC'21 EVV op gelijke hoogte komen. Rick Polman benutte een strafschop in twee instanties en schoot de 1-1 op het scorebord. Een kwartier voor het einde ging de bal ook aan de andere kant op de stip. Diego van der Weide nam dit klusje met succes voor zijn rekening en zorgde er daarmee voor dat de drie punten in Haaksbergen bleven.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: