Uitslagen zondagvoetbal: Eerste zege Vogido en DAVO, Holten voor het eerst onderuit

Door de regenval werd er een reeks wedstrijden afgelast, maar er werd op veel velden wel gevoetbald in het zondagamateurvoetbal. Hieronder een overzicht van de meest opvallende uitslagen.

Rohda Raalte speelde in de 1e klasse E doelpuntloos gelijk tegen Winterswijk en mist daardoor de aansluiting met de top in de stand. TVC'28 verloor van Tubantia en staat daardoor, net als Rohda, op 19 punten.

Suryoye won de topper van SDC in de 2e klasse J en pakte daarmee de koppositie. Columbia was dat, maar de wedstrijd van die ploeg werd afgelast. Onderin boekte Vogido de eerste zege. WSV werd met 2-0 verslagen.

Holten ging voor het eerst onderuit in de 4e klasse G. Broekland was met 2-1 te sterk. Holten blijft wel de koploper, als heeft ABS een duel minder gespeeld en drie punten minder. Onderin pakte DAVO bij Ulu Spor de eerste zege. Laatstgenoemde wacht nog steeds op het eerste punt.

In de 5e klasse A geldt dat ook na vandaag nog voor Phenix en Bornerbroek. Phenix verloor van 't Centrum en Bornerbroek van Bentelo. De Lutte is de enige Overijsselse club zonder puntenverlies en kwam vandaag niet in actie.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma van je favoriete club.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: