Molecaten verlengt als hoofdsponsor van PEC Zwolle

Molecaten prijkt ook volgend seizoen als hoofdsponsor op het shirt van PEC Zwolle. De onderneming, met onder meer campings en vakantieparken door heel Nederland en Hongarije, is bezig aan het vijfde seizoen als hoofdsponsor bij PEC en heeft het contract verlengd.

Edwin Peterman, commercieel directeur PEC Zwolle, is blij dat ondanks de mindere resultaten de belangrijkste sponsor de club trouw blijft: "In de fase waarin we zitten mogen we als club trots zijn dat we dit partnership verder uitbouwen. Op naar een mooi nieuw hoofdstuk van onze krachtige samenwerking", stelt hij in een verklaring.

Familie

Tim Slager, directielid van Molecaten, geeft op zijn beurt aan dat hij het juist nu belangrijk vindt om zijn verantwoordelijkheid te nemen: "Al vijf jaar zijn wij met heel veel plezier hoofdsponsor van PEC Zwolle. In de loop der jaren is onze samenwerking steeds sterker en intensiever geworden. Familie steunt elkaar in goede en in mindere tijden. De club kan in de huidige fase de steun goed gebruiken. We hebben alle vertrouwen in PEC Zwolle en kijken uit naar de toekomst."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
PEC Zwolle Molecaten Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: